Stucwerk in Almelo

Zitten er scheurtjes of kleine gaatjes in uw muren en wilt u deze strak en egaal laten wegwerken? Of bent u op zoek naar een specialist die de wanden in uw badkamer een compleet andere uitstraling kan geven? Voor al uw stucwerkzaamheden in Almelo doet u een beroep op de diensten van onze vakmannen. Wij voorzien al jarenlang binnen- en buitenmuren van stucwerk en zorgen er graag voor dat de wanden van uw woning geheel naar wenst worden afgewerkt.

Verschillende mogelijkheden

Er zijn erg veel mogelijkheden op het gebied van stucwerk. Het is daarom niet gek dat het voor u lastig is om het juiste type stucwerk te kiezen. Onze stukadoors gaan graag met u in gesprek om te luisteren naar uw wensen en u te voorzien van een eerlijk advies. Onze meest gebruikte soorten stucwerk zijn:

  • spackspuiten;
  • tadelakt;
  • beton cirĂ©;
  • leemstuc.

Ook voor herstel of verwijdering

Zit er al stucwerk op de muren van uw woning, maar zijn er in de loop der jaren beschadigingen ontstaan? Of heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u het stucwerk dat op de muren zit laten verwijderen? Ook voor deze werkzaamheden schakelt u onze stukadoors in.