Spuitwerk in Almelo

Om u op zo veel mogelijk gebieden van dienst te kunnen zijn hebben wij ons in de loop der jaren niet alleen gespecialiseerd in stucwerk, maar zijn wij ons ook gaan verdiepen in spuitwerk. Met name spackspuiten behoort inmiddels tot onze specialismen. Het grootste voordeel van spackspuiten ten opzichte van stucwerk is de lage prijs. Als u uw wanden en plafonds netjes en egaal wilt laten afwerken tegen een scherpe prijs, raden wij het u aan om te kiezen voor spackspuitwerk.

Hoe gaan wij te werk?

Als u ons ervaren stukadoorsbedrijf inschakelt voor het aanbrengen van spackspuitwerk kunt u rekenen op een professionele werkwijze. Wij zijn op de hoogte van de laatste technieken, maken uitsluitend gebruik van moderne spuitmachines en zorgen ervoor dat alles voordat we starten wordt afgeplakt. Met deze speciale spuitmachine brengen wij onder hoge druk een pleisterlaag aan op uw muren en/of plafonds. Deze laag is onder te verdelen in twee lagen:

Meslaag, deze laag zorgt voor een egale muur zondag gaatjes en oneffenheden

Afkorrellaag, deze laag zorgt voor de uiteindelijke afwerking. U kunt zelf bepalen welke kleur deze laag krijgt en in welke korreldikte te laag wordt aangebracht.

Bespreek de mogelijkheden

Bent u benieuwd of wij ook bij u spackspuitwerk kunnen aanbrengen? Grote kans dat wij een positief antwoord voor u hebben. Spackspuitwerk is namelijk geschikt voor zowel bestaande als nieuwbouw woningen. Maak vandaag nog een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.