Sierpleister in Almelo

Als u de wanden van uw woning op een unieke manier wilt afwerken, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor verf of behang, maar ook het aanbrengen van sierpleister is een optie. Kiest u voor de laatste optie? Laat deze werkzaamheden dan over aan onze stukadoors. Wij hebben de juiste gereedschappen en materialen in huis om uw wanden professioneel af te werken.

Verschillende mogelijkheden

Wilt u graag een muur met veel kleur? Gaat u liever voor een klassieke witte uitstraling? Wilt u een fijne structuur? Of juist een grove korrel? Op het gebied van sierpleister is veel mogelijk en onze stukadoors vertellen u daar graag meer over. Wij brengen onder andere de volgende soorten sierpleisters aan:

Spachtelputz
Mengsel van marmerkorrels en bindmiddel op basis van kunststof, verkrijgbaar in verschillende korreldiktes, boen en stootvast stucwerk, aan te brengen in een kleur naar keuze, kleurvast, geschikt voor zowel binnen als buiten.

Granol
Bestaat al jaren, kan in verschillende patronen worden aangebracht (waaiervorm en boomschors zijn erg bekend), aanbrengen in kleur naar keuze, kleurvast, geschikt voor zowel binnen als buiten.

Rustiekputz
Mengsel van marmerkorrels en bindmiddel op basis van kunststof, grovere structuur, kenmerkend zijn de lichte groefjes die ontstaan, boen en stootvast stucwerk, kleurvast, aan te brengen in een kleur naar keuze, geschikt voor zowel binnen als buiten.

Bent u enthousiast geworden en kiest u voor een prachtige klassieke wandafwerking? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.