Pleisterwerk in Almelo

Voordat u de wanden van uw woning met behang of verf kunt afwerken is het van belang dat deze mooi egaal zijn. Het egaliseren van uw binnenmuren laat u in Almelo over aan de experts van ons stukadoorsbedrijf. Wij voorzien uw muren met behulp van moderne gereedschappen van een laag pleister en zorgen ervoor dat u na onze werkzaamheden kunt starten met behangen of sauzen.

Onze werkwijze

Als u kiest voor ons, dan kiest u voor een professionele werkwijze. Wij komen eerst bij u in Almelo of omstreken langs om uw wanden te inspecteren. Zitten er een paar oneffenheden op uw muur? Dan kiezen wij voor pleisterwerk. Zijn uw muren scheef en is de ondergrond erg ruw? Dan kiezen we in de meeste gevallen voor raapwerk. Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen pleisterwerk en raapwerk?

Pleisterwerk

  • dunne (1 tot 6 millimeter) laag pleister;
  • geschikt voor muren met kleine beschadigingen zoals scheurtjes;
  • zorgt voor egale ondergrond.

Raapwerk

  • dikke (7 millimeter tot 5 centimeter) laag pleister;
  • geschikt voor muren met een ruwe ondergrond en veel beschadigingen;
  • zorgt voor een strakke, maar ook rechte muur.

Ook voor het verwijderen

Bent u niet tevreden over het pleisterwerk in uw woning? Ga niet zelf aan de slag met schuurpapier en andere gereedschappen. Laat het verwijderen van pleisterwerk over aan onze stukadoors. Wij hebben de juiste gereedschappen en materialen in huis om het pleisterwerk volledig te verwijderen. In sommige gevallen is volledige verwijdering niet nodig en kunnen wij beschadigde plekken voor u opvullen.